Autoschade

Heeft u een autoschade, dan is dit wat u alvast kan doen. Zorg dat het schade aanrijdingsformulier samen met de tegenpartij volledig wordt ingevuld. Het gaat hierbij om het voorblad, de achterkant mag u alleen in vullen. Let goed op dat u zoveel mogelijk vragen beantwoord! Heeft u het formulier niet in uw bezit, download deze dan hieronder.
Mail ons het ingevulde formulier en eventuele bewijsstukken, denk hierbij aan foto’s. Dan nemen wij contact met u op over het verloop.

U kunt uw schade ook indienen via de schade app https://www.schade-app.nl.

Schade App, hét online schade-formulier
Download via App storeDownload via Google play
rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Wij als tussenpersoon kunnen hierin niks voor u betekenen, omdat u privacy daarmee wellicht niet gewaarborgd kan worden. Zoek in uw polis op waar u verzekerd bent en houd uw polisnummer bij de hand.

Bent u verzekerd bij DAS Rechtsbijstand (al dan niet via een andere maatschappij) klik dan hier: https://www.das.nl/service-en-contact

Bent u verzekerd bij ARAG (al dan niet via een andere maatschappij) klik dan hier: https://www.arag.nl

Overige schades

Kijk in uw polis naar de verzekeringsmaatschappij en het polisnummer. Hieronder kunt u het formulier per verzekeraar en verzekering terugvinden. Staat de juiste verzekering er niet tussen? Pak dan het algemene formulier van de betreffende maatschappij. Staat uw maatschappij er niet tussen? Pak dan het algemene formulier van VCN.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en verzamel zoveel mogelijk bewijs stukken. Denk hierbij aan reparatie offertes, reparatie nota’s, aankoopnota’s, foto’s, garantiebewijzen, etc. Mail ons het ingevulde formulier met alle bewijsstukken. Na ontvangst nemen wij contact met u op over het verloop.

Als u de hierboven beschreven stappen volgt, kunnen wij uw schade zo snel mogelijk correct indienen bij de maatschappij.